Däck-siter

Nu under vintern är det viktigt att man har vinterdäck på bilen så att man kan undvika olyckor. Tänkte därför tipsa om några sidor som ger dig nyttig information om vad man ska tänka på kring däck nu under vintertider (och övriga året också såklart!).

Alltomdäck är en sida med en hel del bra information om olika däck och handfasta tips som kan vara bra att ha. Visste du till exempel att en femkrona kan hjälpa dig att mäta mönsterdjupet på dina däck och vem det egentligen är som avgör när det är vinterväglag? Kolla in sidan så får du reda på mer om detta!

Däckbyte är en sida som just nu är under uppbyggnad men som jag tror väldigt mycket på. Här kommer du att hitta information om hur man byter däck och vad man ska tänka på kring detta. Kanonsida för den som inte har en aning om hur man gör!

Däckonline är även den en sida som just nu håller på att byggas upp. Här kommer det att finnas en speciel sökfunktion där man kan söka på däck till en speciell bil eller till ett visst pris. man kommer sedan kunna köpa däcken direkt via nätet. Mycket smart då man inte behöver springa runt mellan alla bilverkstäder och se om just de däck du säker finns.

Hoppas även att ni läsare får en trevlig nyårsafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.